Cap de setmana amb afectacions de trànsit a causa de diversos esdeveniments

Sala de control de l'Àrea de Mobilitat del Govern d'Andorra (Mobilitat)
Sala de control de l’Àrea de Mobilitat del Govern d’Andorra (Mobilitat)

Aquest cap de setmana s’han anunciat diferents afectacions que repercutiran a la circulació de vehicles a la xarxa viària del país. Així ho recorda també el servei de Mobilitat a través de les xarxes socials. Demà dissabte, amb motiu d’una cursa automobilística es tallarà, a la parròquia de la Massana, la carretera de Comallemple (CS-520), de les 09.30 fins a les 20.30 hores i el diumenge dia 16, de les 07 fins a les 16 hores.

A la parròquia d’Ordino, des d’avui divendres i fins diumenge, amb motiu de la Trail 100 Andorra by UTMB, es recomana circular amb precaució entre rotonda del Raval fins rotonda de Sornàs. Es preveuen talls de 10 minuts en les sortides de les proves.

Aquest dissabte, de les 21.30 fins a la 01 hores del diumenge, a Andorra la Vella, es tallarà el trànsit des de l’entrada al carrer les Canals, excepte veïns que passaran pel carrer la llacuna. Els altres vehicles es desviaran per la plaça Rebés contra direcció fins al viaducte senyalitzat. A la parròquia es recomana evitar circular pel centre vila a causa de la celebració del Jambo Street Music. La plaça Guillemó, quedarà tallada al trànsit i es desviarà cap al carrer de l’Alzinaret. S’habilitarà la parada de bus al número 1 de la plaça.

Des de l’Àrea de Mobilitat del Govern d’Andorra es recomana planificar les sortides amb vehicles i informar-se abans de cada desplaçament.

[do_widget id=category-posts-pro-64]