digitalMales notícies pels interessos espanyols, un cop més des del sector de les NNTT i la seguretat. Ha estat l’empresa Western Digital la qual ha informat que els espanyols suspenen en organització i seguretat dels seus documents digitals.

Després d’una entrevista realitzada a 8.000 persones d’entre 15 i 55 anys de tot Europa, l’estudi conclou que les llars espanyoles guarden els seus documents en 16 dispositius diferents, a això hem d’afegir que el 75 per cent no fa mai còpies de seguretat. D’altra banda aquestes xifres de despreocupació contrasten amb la percepció que els espanyols tenen de l’organització i seguretat virtual pròpia. El 89 per cent considera que els seus documents estan segurs i ben organitzats.

L’estudi afegeix que només un 64 per cent dels enquestats tenen un disc dur extern, guardant amb freqüència els seus documents en portàtils, mòbils, tauletes i USBs.

A continuació d’Espanya que se situa a la cua de l’organització digital, trobem a Itàlia i Alemanya que guarden els seus documents en 15 dispositius diferents.

La pregunta que sorgeix davant aquesta situació és com s’ha d’educar l’organització tecnològica. Sense cap dubte el document ofereix els motius de la poca seguretat però no afegeix com combatre el caos digital.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada