Canvis en les freqüències de TDT a Sant Julià de Lòria

Els treballs del canvi de freqü.ncia de la TDT, que exigeix la Unió Internacional de Telecomunicacions (ITU), segueixen el seu curs durant el mes d’octubre i afectaran, la matinada de dimecres a dijous, les zones de Sant Julià de Lòria, Nagol, Certers, Aixirivall, Aubinyà, Canolich, Bixessari, Aixovall i Aixàs. Els canvis al poble de Fontaneda tindran lloc el proper divendres al matí. Aquests treballs comportaran un tall d’unes dues hores en l’emissió de varis canals mentre duri la intervenció, a part dels canals afectats per aquesta re-sintonització.

Les cadenes de TDT que canviaran de freqü.ncia seran Esports3, Euronews, TV5 Monde i Pirineus TV. A més, aquesta modificació s’aprofitarà també per permetre l’arribada d’Andorra Televisió en alta definició (HD).

Per a poder veure aquests cinc canals a partir del canvi, els edificis de pisos hauran de realitzar un petit ajustament en l’antena col·lectiva, mentre que als habitatges unifamiliars tan sols hauran de fer una re-sintonització dels canals de la TDT.

Amb aquests canvis s’hauran completat les intervencions previstes en tots els repetidors de TDT del país.