Els treballs del canvi de freqü.ncia de la TDT, que exigeix la Unió Internacional de Telecomunicacions (ITU), segueixen el seu curs durant el mes d’octubre i afectaran, la matinada de dimecres a dijous, les zones de Sant Julià de Lòria, Nagol, Certers, Aixirivall, Aubinyà, Canolich, Bixessari, Aixovall i Aixàs. Els canvis al poble de Fontaneda tindran lloc el proper divendres al matí. Aquests treballs comportaran un tall d’unes dues hores en l’emissió de varis canals mentre duri la intervenció, a part dels canals afectats per aquesta re-sintonització.

Les cadenes de TDT que canviaran de freqü.ncia seran Esports3, Euronews, TV5 Monde i Pirineus TV. A més, aquesta modificació s’aprofitarà també per permetre l’arribada d’Andorra Televisió en alta definició (HD).

Per a poder veure aquests cinc canals a partir del canvi, els edificis de pisos hauran de realitzar un petit ajustament en l’antena col·lectiva, mentre que als habitatges unifamiliars tan sols hauran de fer una re-sintonització dels canals de la TDT.

Amb aquests canvis s’hauran completat les intervencions previstes en tots els repetidors de TDT del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada