Quan van arribar els primers esmalts “permanents” aquells que duren més de dues setmanes amb una brillantor impecable i sense descascarillar-se, a totes ens va semblar una meravella: podríem oblidar-nos del color de les nostres ungles durant dues setmanes, com a mínim! Amb l’arribada de l’estiu, però, ens ve de gust canviar de color d’esmalt en funció del de la roba i no li volem dedicar tant de temps a la sessió de manicura, i el que és més important: no volem renunciar a un resultat impecable. L’opció: els nous esmalts Vinylux.

Totes sabem el que és pintar-te les ungles un diumenge a la tarda i que l’endemà l’esmalt comenci a gastar-se per les puntes o, fins i tot, saltar. La gran revolució va arribar amb els esmalts permanents, amb què les sessions de manicura s’allargaven més de quinze dies. El problema era que les sessions de manicura eren llargues i s’havien de realitzar en un centre especialitzat. No obstant això el ritme estiuenc imposa un altre tipus de necessitats: volem canviar de color de forma continuada per combinar els colors de les ungles amb els de la roba, necessitem una manicura impecable durant, almenys, 7 dies més no volem dedicar massa temps al esmaltat de les ungles.

La nova proposta són els esmalts Vynilux, de CND. T’expliquem les principals característiques:

– En ungles sanes dura fins a 7 dies, si les ungles estan una mica deshidratades el resultat pot ser una mica inferior.

– El color s’asseca de forma rapidíssima i per això no tenyeix l’ungla i no necessita d’una base protectora. Hem provat un parell de colors (foscos) i no taca les ungles.

– Gràcies també a la rapidesa d’assecat es poden realitzar alegres decoracions, com els puntets que veus a la foto.

– La capa protectora que es posa sobre el color fa que l’esmalt s’endureixi amb la llum natural. Això és possible gràcies a la tecnologia Prolight, que crea una forta xarxa de polímers entrecreuats que evita el espellofat i perllonga el color. Una cosa important: Aquest Top Coat no actua d’aquesta manera amb altres esmalts d’ungles, només ho fa amb els esmalts Vinylux.

– El catàleg de colors és amplíssim: 62, entre els que pots trobar tots els colors que poden combinar amb les teves peces de vestir. D’ells 40 colors coincideixen amb els de Shellac.

– Pots realitzar-te la manicura en el teu propi domicili. El preu de l’esmalt és d’11,50 € i el del Top Coat és de 12,95 €.

El pas a pas de l’aplicació de color és senzill:

– dóna-li forma a les ungles i retira adequadament les cutícules

– elimina la possible grasseta que hi pugui haver en les ungles amb un cotonet amb dissolvent

– s’aplica la capa de color desitjat

– finalment s’aplica el Top Coat

Per Belleza Activa / ACPG – Redacció