El Comú de la Parròquia d’Andorra la Vella informa que, a partir del dilluns 15 d’abril, es procedirà a modificar els sentits de circulació en un tram de l’avinguda Meritxell i, alhora, s’eixamplaran les voravies.

De l’encreuament de la Rotonda fins a la cruïlla de l’avinguda Meritxell amb l’accés al carrer Bisbe Iglesias, s’instaurarà un sentit únic de circulació per als vehicles que es dirigeixin al centre vila.

Aquesta actuació, d’una durada provisional de 45 dies, constituirà una mena de “prova pilot” destinada, primordialment, a comprovar el bon funcionament de la circulació rodada – amb la modificació que elimina el doble sentit de circulació -, en vista a la seva posta en marxa definitiva i permanent, en el marc del projecte de remodelació dels eixos comercials d’Andorra la Vella – Avinguda Meritxell, zona de Prada Ramon, carrer Na Maria Pla i Centre Històric -.

Paral·lelament a la creació d’aquest sentit únic de circulació, es procedirà a l’eixamplament gradual dels espais destinats a voravies, per tal d’impulsar i afavorir la reactivació de l’activitat comercial.

A partir del dilluns 15 d’abril, el Servei d’Obres Públiques iniciarà les obres corresponents per desplaçar tots els pilons lluminosos instal·lats al llarg del mateix tram, per aconseguir que les voravies, a banda i banda de l’avinguda, guanyin 1,50 metres d’amplada i ofereixin una amplada mitjana total de 4,00 metres.

L’espai destinat a la calçada es reduirà fins als 4 metres d’amplada.

És previst que els treballs d’eixamplament de les voravies finalitzin el 30 de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada