Ex-libris Casa Bauró. Fulls de bibliografia, la revista anual que publica la Biblioteca Nacional cada 23 d’abril, coincidint amb la celebració del Dia Internacional del Llibre, canvia de data de publicació. A partir del proper número 21, es presentarà al públic el dia 24 d’octubre, Dia de les Biblioteques.

D’aquesta manera es pretén arribar a un públic molt més ampli i descongestionar l’agenda cultural del país en un dia tan assenyalat com el dia de Sant Jordi.

La publicació es va crear el 1998, i conté el recull de la bibliografia anual d’Andorra, articles sobre els volums més curiosos i significatius del fons de la biblioteca, i resums de les conferències dutes a terme durant l’any. Els 20 primers números editats fins al 2017 han seguit una mateixa línia editorial, que es modificarà de forma important a partir d’aquest any, amb un nou disseny i nous continguts.

Pel que fa al Catàleg de Publicacions del Govern que cada any s’editava el mateix dia, però de forma separada, passarà a integrar-se a la mateixa publicació, amb uns índexs afegits que ens ajudaran a localitzar les publicacions editades per l’administració central. D’aquesta manera s’evita duplicar continguts i s’optimitzen recursos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada