Cantata infantil dels alumnes de sensibilització de l’Escola de Música de la Seu

cantata2Els alumnes de sensibilització de l’Escola Municipal de Música (EMM) de la Seu d’Urgell oferiran aquest diumenge, 6 d’abril, la cantata ‘L’Elefantet Curiós’. El concert dels més petits de l’escola de música tindrà lloc a les sis de la tarda a la sala de Sant Domènec. L’entrada és lliure.

La cantata està inspirada en el conte que explica la llegenda que fa molts i molts anys els elefants van passar de tenir un nas a tenir una trompa. ‘L’Elefantet Curiós’ explica la història del petit elefant Blai, que té una gran curiositat per saber-ho tot, fins que una pregunta que no vol respondre ningú. Lluny de conformar-se amb el silenci, en Blai inicia un llarg viatge en busca de la resposta correcta. Els nens i les nenes de sensibilització l’acompanyaran en aquesta aventura i sabrem com, gràcies a la seva curiositat, il·lusió i perseverança, canvia la vida del seu poble.

La música i el text són de Marta Canellas i els arranjaments de les cançons han estat realitzats per Eugeni Sokhatskyy, professor de l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell.

Big Band de l’EMM

D’altra banda, la Big Band de l’Escola Municipal de Música participarà aquest dissabte 5 d’abril en un intercanvi d’agrupacions de l’Institut de Música d’Andorra la Vella. Les diverses formacions oferiran un concert, a les cinc de la tarda, al Teatre Comunal d’Andorra la Vella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.