El Comú de Canillo té pendents de cobrament 383.902 euros pels impostos de foc i lloc i radicació i les taxes del servei d’higiene pública i la del servei d’enllumenat públic corresponents als anys 2013 i 2014. Així ho ha fet públic aquest dijous el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) en un edicte en què també informa que s’inicia el període de constrenyiment durant el qual s’aplicarà un 20% de recàrrec de manera que la xifra que hauria de cobrar el Comú ascendiria a 460.683 euros. Els deutes corresponen a particulars i empreses.

Transcorregut aquest termini sense que s’hagi liquidat el deute, el Comú iniciarà els tràmits corresponents al període d’execució per poder fer efectiu el deute pendent.

El Govern destina 37.757 en subvencions i 108.155 en préstecs per millorar l’eficiència dels edificis

El BOPA d’aquest dijous també ha publicat la relació de beneficiaris dels ajuts del Govern per a la millora de l’eficiència energètica dels edificis i l’ús de les energies renovables. L’Executiu ha atorgat 13 subvencions per un valor total de 37.757 euros, i en dos dels casos, també ha atorgat dos préstecs per una xifra total de 108.155 euros.

Convocatòria d’eleccions a la Comissió de Seguiment del Pla de Pensions de la Funció Pública

El Govern ha convocat per al proper 17 de febrer les eleccions per escollir els representants a la Comissió de Seguiment del Pla de Pensions de la Funció Pública. El calendari establert fixa el 20 de gener com a data per a la publicació de la convocatòria de les eleccions i la publicació de la llista electoral dels diferents col·lectius. El 27 de gener és el dia límit per formalitzar les candidatures i el 3 de febrer es publicaran.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada