Canillo redueix un 10% els sous dels càrrecs electes

El Comú de Canillo ha acordat una rebaixa global del 10% dels sous dels càrrecs electes. D’aquesta manera, els salaris dels cònsols estaran per sota dels 4.000 euros, mentre que els consellers amb presidència passaran a percebre 1.350 euros i els consellers sense presidència 1.050 euros. El cònsol major, Josep Mandicó, ha explicat que ‘potser la baixada de salaris no es correspon amb la feina que hi ha, perquè n’hi ha molta’, però com que era un compromís electoral, ‘la situació és la que és i hem de començar donant exemple’.

Tot i que el pressupost encara no s’ha acabat de tancar, la intenció del Comú de Canillo és, tal com es va prometre durant la campanya electoral, rebaixar un 10% els sous dels càrrecs electes, mantenint la tretzena paga, i congelar els salaris del personal de la corporació. El cònsol major, Josep Mandicó, ha dit que són els salaris dels cònsols els que es veuen més afectats, però que en global la disminució del que perceben els càrrecs electes se xifra aproximadament en un 10%.

El que encara no s’ha acabat de tancar és el pressupost per a l’any 2012, que haurà de disminuir entre un 10 i un 15% tenint en compte les previsions d’ingressos que ha calculat el Comú, que no arriben als 10 milions d’euros. Així, no es preveuen noves inversions, i el gruix d’aquest capítol es destinarà a pagar l’última fase de l’aparcament del Prat del Riu, amb una partida d’aproximadament 1,5 milions d’euros.

 

1 comentari

  1. Realment penós, quant manen els altres, per vosaltres era tot criticable ( sobre tot els sous ). Us emplenàveu la boca de que no es feia res ben fet, i que els membres de Comú cobraven masa per la feina a fer. Crec que en 1 mes no pot haver canvait tant les coses, si mirem, encara no tenen aprovat el pressupost per aquest any 2012. Amb tot i això nomes volen renunciar a un 10% del salari? De 4.600 € a 4.150 € els Cònsols. Pels Consellers amb Presidència de 1.550 a 1350 €. Pels consellers sense Presidència ( els quals en podriem presidir, per la feina que han de fer…) 1.250 a 1.050 € Carai sembla mentida com es veuen les coses de diferents un cop a dins ” calentant cadira”…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.