El Comú de Canillo té pendents de cobrament uns 40.000 euros d’empreses i particulars que no han fet efectius l’impost de radicació i les taxes d’enllumenat i higiene. El Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) publica aquest dimecres la relació de la norantena d’empreses i particulars de la parròquia de Canillo que no han pagat en període voluntari aquests tributs i taxes corresponents als exercicis 2010, 2011 i 2012.

El Comú ha informat que transcorregut el termini d’un mes a partir de l’endemà de la publicació de l’edicte, sense que s’hagi procedit a la liquidació total de l’import, el Comú presentarà a la Batllia la demanda d’execució sobre els seus béns, en la quantitat necessària per cobrir el deute pendent de pagament.

El pagament es pot realitzar en efectiu, xec o taló de compte o dipòsit bancari a les dependències comunals o per càrrec domiciliat al compte de l’entitat bancària legalment establerta al Principat d’Andorra que designi l’obligat tributari. L’edicte també recorda que es pot interposar un recurs d’alçada en el termini de 13 dies hàbils a comptar de l’endemà de la data de la present publicació. La interposició de recurs no implica la suspensió de l’acte impugnat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada