Canillo preveu inaugurar l’aparcament del Prat del Riu per la Fira del Bestiar a l’octubre

El Comú de Canillo espera poder tenir enllestit el nou aparcament del Prat del Riu de cara al setembre o l’octubre, per tal que la plaça de la part superior pugui acollir la Fira del Bestiar. El conseller d’Obres i Urbanisme del Comú, Salvador Brillas, ha explicat a l’ANA que tota l’estructura ja està construïda, i que falta enllestir la pavimentació de la plaça pública, que tindrà una part amb jocs infantils, un racó per al jovent, una altra zona per a la gent gran, i un jardí que finalment serà descobert.

L’obra de l’aparcament del Prat del Riu de Canillo, iniciada el setembre del 2009, està a punt de quedar enllestida. Actualment, tota l’estructura ja està feta, i només falta la neteja, la pintura, la il·luminació i la senyalització. A més, queda per enllestir el paviment de la plaça pública de la part superior.

Tindrà uns 1.900 metres quadrats i disposarà de zones diferenciades per als infants, els joves, i la gent gran, als quals s’ha reservat el lloc més arrecerat. Després de descartar la construcció d’un pati d’hivern dins d’un hivernacle de vidre, s’ha optat per un jardí descobert.

L’aparcament disposarà de 200 places cobertes, i una zona semisoterrània a la planta baixa, que durant els dies feiners serà zona blava d’aparcament, però que en dies assenyalats es podrà utilitzar com a espai polivalent, per acollir festes i actes, i evitar així que s’hagi d’instal·lar una carpa davant del Comú. Així, si es compleixen tots els terminis d’acabament de les obres, s’espera que el nou equipament pugui acollir la Fira del Bestiar d’enguany.

El conseller d’Obres i Urbanisme ha afegit que l’obra, que té un cost per sota dels 6 milions d’euros, es va pressupostar en tres plurianuals, i per tant quedarà tota pagada aquest any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.