canillo cinema

El Comú de Canillo ha mantingut, aquest dijous al matí, una reunió de seguiment amb els alumnes que van participar en el darrer Consell d’Infants amb l’objectiu d’explicar-los si s’han pogut dur a terme les iniciatives proposades. Durant la trobada, el cònsol menor, David Palmitjavila, ha explicat que, conjuntament amb l’ambaixada francesa i el Palau de Gel, s’està treballant per organitzar un cicle de pel·lícules en francès. La iniciativa estarà oberta a tota la població, però una part de les cintes seleccionades estaran dirigides al públic infantil. El cicle projectarà una pel·lícula cada mes a partir de Setmana Santa.

Durant la reunió de seguiment, l’equip comunal ha explicat als deu infants provinents de l’Escola Francesa i l’Escola Andorrana en quin estadi es troben les propostes fetes el passat mes de juny. Una de les demandes fetes va ser una sala de projecció de pel·lícules, i aquest dijous David Palmitjavila ha anunciat que el Palau de Gel iniciarà, a partir de Setmana Santa, un cicle de cinema en francès.

D’altra banda, l’equip comunal ha informat als infants que Ensisa ha donat llum verd a la instal·lació d’una tirolina doble de 500 metres al Forn, que funcionarà tant a l’estiu com a l’hivern. Pel que fa a la demanda d’un espai per als gossos, la consellera Simona Naudi ha explicat que és molt complicat trobar un terreny per a aquestes finalitats, però ha afegit que s’està fent la divulgació de la normativa vigent per tal que tothom que tingui animals reculli els excrements.

Entre les propostes que ja s’han dut a terme amb èxit hi ha el mercat d’intercanvi de material d’esports d’hivern, que es va organitzar el passat mes de novembre, la cursa popular de 5 km que va tenir lloc el passat setembre, la millora dels cartells de la Vall del Riu o el projecte fira vaques.

D’altra banda, i en relació a la sol·licitud de canvi d’ubicació de l’skatepark, la consellera de Social ha reconegut que queda una mica apartat però ha assegurat que les instal·lacions estan en perfecte estat, per la qual cosa el que s’ha proposat és un taller de grafits per a les vacances del mes de maig amb l’objectiu de repintar-lo i decorar-lo al gust dels joves. A més, també s’instal·larà una cistella de bàsquet al costat del parc per ampliar-ne el ventall d’activitats.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada