El Comú fa una bona valoració del desenvolupament de la quarta edició del Pessebre de Canillo, que es començarà a desmuntar a partir d’aquest diumenge després de dos mesos d’estar present pels carrers de la població. La coordinadora de Medi Ambient, Agricultura i Turisme, Gisela Jané, s’ha mostrat molt satisfeta tant per l’elevat nombre de visitants que ha atret, com per l’absència de cap acció vandàlica, a diferència d’altres anys.

Tot i que no es poden comptabilitzar el nombre de visitants, Gisela Jané ha explicat  que el fet d’allargar fins a dos mesos la iniciativa ha permès atreure més públic, sobretot famílies amb nens, i que l’elevat nombre de fotografies del Pessebre que circulen per Internet demostra que és un producte atractiu. La neu que ha caigut enguany també ha ajudat a posar la seva part d’encant a l’activitat, tot i que Jané ha recordat que les grans quantitats caigudes també han estat puntualment contraproduents ja que les figures gairebé no es veien.

D’altra banda, ha estat el millor any a nivell de vandalisme, ja que no s’ha robat cap peça, i només s’ha hagut de lamentar alguna pintada i una orella trencada d’un porc. A més, Jané ha destacat que no s’han produït les ventades de l’any passat, que van malmetre moltes figures i que es van haver de refer.

Pel que fa a les parades de la plaça de l’Oficina de Turisme, on es podien instal·lar els artesans de manera rotativa, han funcionat molt bé durant el cap de setmana, mentre que entre setmana ha estat més fluixet.

De cara a l’any vinent, el Comú no descarta tornar a repetir les dates d’enguany, ja que un cop col·locat, no els suposa un sobrecost tenir-lo instal·lat durant dos mesos. Jané també ha recordat que el pressupost del 2013 també inclou una petita partida per renovar o ampliar alguna figura, tal com es fa cada any.

1 comentari

  1. A mi hem va agradar molt. Soc de mallorca i vos asegur que si hagues estat montat al meu poble no hagues durat ni dos dies. Aixo es el que mes m.agrada de andorra, la seguretat que hi ha.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada