Canillo aprova un pressupost més elevat pel 2015 i descongela els triennis

canillo2El comú de Canillo va aprovar ahir al vespre un pressupost d´uns 11 milions d´euros per al 2015. Es tracta d´un exercici equilibrat, superior al dels últims anys, i en què s´aposta sobretot per la inversió, que augmenta un 51% comparada amb el 2014. També s´ha decidit descongelar els triennis dels funcionaris.

El pressupost per al 2015 a Canillo ascendeix fins als 11,1 milions d´euros, una xifra un 7% superior a la de l´exercici anterior, però encara per sota del pressupost del 2011, l´últim que es va fer durant el mandat anterior. Des del comú asseguren que es tracta d´un pressupost equilibrat i basat en els ingressos que s´ha tingut el 2014, i que cal destacar el fort augment de la partida d´inversions, que passa d´1,3 milions a 2,05. L´augment es reparteix entre totes les comissions, però la que se´n beneficia més és la comissió d´obres i medi ambient.

Una de les mesures que s´han pres amb vista al proper any és la de descongelar els salaris dels treballadors del comú, que tenien els triennis congelats des de l´inici del mandat. Segons el comú, no es tracta d´una mesura electoral sinó una demostració que les finances canillenques estan millorant.

Pel que fa a l´endeutament del comú, l’objectui d’aquest 2014 es tancarà en 9 milions d´euros, és reduïr-lo a finals del 2015 fins als 7 milions o menys. Així, si el sostre de l´endeutament el 2011, quan van assumir el mandat era del 210%, fins aquest any s´haurà rebaixat a la meitat, deixant-lo en un 106%.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.