Cande Moreno: “S’ha vist a les carreres que estic esquiant fort”

L’esquiadora andorrana, Cande Moreno, competint a Lake Louise (FAE)

Cande Moreno va tancar el passat cap de setmana un primer bloc de Copa del Món de velocitat a Lake Louise (Canadà) amb la sensació que ha fet una bona feina de preparació, que ha arribat en òptimes condicions i que, al final, tot això s’ha vist a les curses. Si bé no va finalitzar el descens del divendres i el supergegant del diumenge, el seu esquí va ser molt bo i prova d’això va ser la 32a posició del descens del dissabte, el seu millor resultat en la WC, i a més a només 0.04 dels punts. “S’ha vist a les carreres que estic esquiant fort. Simplement he d’ajuntar totes les peces i treure-ho tot a una carrera”, ha assegurat l’esquiadora andorrana.

De la primera cursa de descens, celebrada el passat divendres, ha manifestat: “El primer dia vaig esquiar bé la part de dalt, després vaig fer una errada bastant gran, que vaig salvar al final, i em vaig sortir una mica més a baix perquè hi havia un bot i vaig entrar massa directa, tot i que no vaig caure”.

Respecte a la segona cursa, el descens del dissabte, el seu balanç és “súper positiu perquè al final vaig esquiar molt bé gran part de la baixada i tenia parcials dintre dels 15”. “Penso que vaig demostrar el nivell a què estic esquiant”, ha continuat explicant Cande Moreno, que recordava, així, com es va quedar a les portes dels punts WC: “Sí, és veritat que a la part de baix vaig perdre molt perquè vaig agafar vent de cara i al final em quedo a 0.04 del top40, que estic segura que hagués estat dins”.

Amb tot, l’andorrana és optimista: “No passa res, sabem que l’esquí hi és i que vaig ràpid. Em falta experiència al final, em falten coses, i ja està, poc a poc penso que arribarà”.

Pel que fa a l’última carrera, el supergegant del diumenge, l’esquiadora ha explicat que es va sortir “una mica per impacient, perquè estava esquiant molt bé”. “Quan he vist que tenia marge a nivell de línia he tensat i he arriscat massa i no ha funcionat això”, ha dit.

Ara l’equip ha iniciat el viatge de tornada a Andorra per a preparar la pròxima cita de la Copa del Món, a Saint Moritz, del 14 al 18 de desembre. La WC suïssa comptarà amb dues jornades d’entrenaments oficials de descens, dues curses de descens i un supergegant.

[do_widget id=category-posts-pro-64]