Cande Moreno, als entrenaments de la Copa d’Europa de descens

Cande Moreno
Cande Moreno. Foto: Giles Baron / #orcieres #photoevenement.gillesbaron

L’estació austríaca de St. Anton acull aquests dies la Copa d’Europa de velocitat, on Cande Moreno serà al portilló de sortida del descens i del supergegant.

Aquest dilluns s’ha celebrat la primera jornada d’entrenaments de descens. Cande Moreno s’ha sortit del traçat i no ha completat la baixada. Demà serà el torn d’un nou entrenament oficial, mentre que les competicions estan previstes pels dies 26 i 27 amb sengles descensos, i el 28 per al supergegant d’aquesta Copa d’Europa.

 

Entrenaments del descens FIS a Meribel per a l’equip de joves

El grup masculí de l’EEBE és a Meribel (França) on es disputen uns descensos FIS. Aquest dilluns també s’ha estat dia d’entrenaments oficials.

Pere Cornella ha estat 20è a 2.82 del millor crono, que ha estat per al francès Leo Ducros, amb 1.33.88. Ferran Torres ha acabat 45è a 4.39, mentre que Eric Ebri ha estat 62è a 5.60 i Cerbi Gil 72è a 7.85.

Demà, dimarts 25 de gener, es disputa un descens i la combinada.

 

Dos descensos per a Jordina Caminal i Jèssica Núñez

Jordina Caminal i Jèssica Núñez han tornat a la competició i ho han fet amb els entrenaments oficials de descens de Passo San Pellegrino, a Itàlia.

S’han celebrat dos descensos. En el primer, Jordina Caminal ha estat tercera amb +0,65, mentre que Jèssica Núñez ha acabat 6a amb +3.10. En el segon descens, Caminal ha acabat quarta amb +0.81, i Núñez 5a amb +2.68.

Demà, dues curses per a les dues andorranes.

TOTES LES NOTÍCIES