Cande Moreno, 32a a 0.04 dels punts de Copa del Món de descens a Lake Louise

Cande Moreno
Cande Moreno

Cande Moreno ja va donar mostres el divendres, a la primera Copa del Món de descens de Lake Louise (Canadà), de què tenia un ritme de carrera alt. Ahir dissabte ho va tornar a demostrar a la segona cursa de descens d’aquesta cita mundialista, amb la 32a posició, a només 0.04 de la zona de punts. És el seu millor resultat de descens a una cita de la Copa del Món.

L’esquiadora andorrana va aconseguir ahir uns molt bons parcials que, finalment, la van deixar en la 32a plaça molt a prop de puntuar a la Copa del Món de velocitat. Amb 1.31.51 va tancar la seva baixada amb +2.55 respecte a la guanyadora, novament la italiana Sofia Goggia (1.28.96), i a només 0.04 de la 30a posició que tanca els punts WC i que en aquesta ocasió va ser per a la noruega Kajsa Vickhoff Lie, amb 1.31.47.

L’andorrana marcava el 6è temps al primer parcial, després el 28è en el segon, el 9è registre al tercer parcial i el 38è al quart. Al cinquè parcial era la 42a, mentre que a meta, finalment, se situava 32a, el seu millor resultat en aquesta disciplina a la Copa del Món.

Aquesta ha estat la 5a vegada que Cande Moreno disputava la WC de velocitat, des que debutés al supergegant de Val d’Isère al 2017 sense completar la cursa. Després d’aquella cita ha competit en quatre ocasions en descens. La primera, precisament, a Lake Louise, al desembre de 2021, quan va marcar el 40è temps, mentre que la següent va ser també la temporada passada, a Crans Montana (Suïssa), on va ser 44a. La tercera va ser el passat divendres a Lake Louise, cursa que no va poder completar tot i el bon ritme que va demostrar, i la quarta ahir a la nit, quan ha assolit aquesta 32a plaça.

A més a més, a la cursa d’ahir l’andorrana es va acostar molt al seus millors punts FIS, en fer 35.83, quan ara mateix té 34.81 segons l’última llista actualitzada.

Avui, a Lake Louise, continua la Copa del Món de velocitat amb l’última carrera, el supergegant, a partir de les 19:00, hora andorrana, i amb Cande Moreno dorsal 48.

Per seguir-ho en directe, aquest enllaç:

http://live.fis-ski.com/lv-al5018.htm#/follow

TOTES LES NOTÍCIES