Can Boix de Peramola, finalista al III Campionat d’Espanya de tapes per a gourmets

can-boix2L’Hotel-Restaurant Can Boix de Peramola competirà al III Campionat d’Espanya de tapes per a gourmets ‘Gourmetapa Estrella Galícia’, que tindrà lloc el 14 i 15 d’abril al recinte firal d’IFEMA Madrid, en el marc del XXIX Saló de Gourmets.

La tapa que presentarà l’establiment hoteler urgellenc és ‘Pa amb tomàquet i cervesa escumosa’, creada per Jesús Moreno, cap de cuina de Can Boix. La proposta ha estat una de les 25 seleccionades arreu de l’Estat Espanyol. El jurat n’ha valorat l’originalitat, els ingredients utilitzats, la presentació i la territorialitat.

El guanyador del concurs s’endurà 2.000 euros. Els dos accèssits obtindran 1.000 euros cadascun, a més dels trofeus i diplomes corresponents. També es lliurarà un premi especial a la millor tapa cuinada amb la cervesa del patrocinador, dotat amb 1.000 euros i el pes del cuiner en cervesa.

Text i foto: Ràdio Seu

TOTES LES NOTÍCIES