La presidenta del consell d’administració de Camprabassa S.A, Montserra Gil i la de l’Associació de Minusvàlids i Discapacitats d’Andorra (AMIDA), Agustina Grandvallet, han signat aquest dijous al matí un conveni per tal que les persones amb discapacitat puguin gaudir de forma gratuïta de les activitats de Naturlandia. Gràcies a l’acord, tothom que tingui la tarja que el Ministeri de Salut i Benestar atorga als membres d’aquest col·lectiu tindrà gratuïtament l’entrada única que dóna accés a la cota 1.600 i a la 2.000.

“Naturlandia és un parc d’aventures que sempre s’ha mostrat sensible a les persones amb discapacitat”, ha manifestat Gil, que també ha apuntat que “la gran majoria dels espais i les activitats estan adaptades”. De la seva banda, Grandvallet ha remarcat les paraules de Montserrat Gil en recordar que “l’aposta de Naturlandia per les persones amb discapacitat és enorme”.I ha posat com a exemples que els busos amb els quals es pot arribar a les cotes 1.600 i 2.000 estiguin adaptats i també que “han apostat per una persona tetraplègica per dirigir el projecte de Naturlandia”.

El parc d’aventures és un lloc triat per moltes persones i associacions de discapacitats que ja han fet sortides amb anterioritat. Igualment, Gil ha recordat que ben aviat se signarà un conveni de col·laboració amb l’institut Guttmann de Barcelona. Naturlandia ha estat inclòs en el número d’aquest mes de la revista “Sobre rodes” com a exemple de turisme accessible.

(Text i foto: Comú de Sant JUlià)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada