scooterEl Servei de Joventut d’Andorra la Vella organitza, per al dissabte 5 de setembre, un Campionat de Scooter que es desenvoluparà a l’Skate Parc del Parc Central a partir de les cinc de la tarda.

L’activitat és oberta a joves d’edats compreses entre els 10 i els 16 anys, que poden inscriure-s’hi a partir d’aquest dilluns 24 d’agost i fins al mateix dia de la competició, a La Central de Joventut.

La iniciativa de l’esdeveniment prové d’una proposta dels propis joves que practiquen assíduament la modalitat, que la gestionaran, en la línia de l’objectiu primordial marcat pel Servei de Joventut de rebre demandes i suggeriments, d’atendre les inquietuds dels joves de la parròquia i de donar-los suport en tot.

El Campionat de Scooter inclourà dos categories: una categoria de nivell “pro” i una categoria “amateur”. Així, els joves participants podran competir amb els seus homòlegs, segons el nivell.

Les proves consistiran en efectuar rondes i fer “trucs”, cadascun en el seu torn, i el “truc” visualment més atractiu serà el guanyador.

S’atorgarà un total de 3 premis, patrocinats per pel Comú d’Andorra la Vella i l’empresa especialitzada Tiki Shop. El primer premi serà una “Barra MPG Scooter”; als segon i tercer classificats se’ls oferirà un lot de rodes i un joc de maniguets.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada