Campanya solidària de recollida de material escolar a la Seu

La Seu d’Urgell ha organitzat una campanya solidària de recollida de material escolar. Per tothom que hi vulgui col·laborar, els centres educatius de la ciutat i de la comarca han seleccionat un seguit de productes de papereria com colors tipus “plastidecors”, llapis per escriure, gomes d’esborrar, cola en barra, tisores, bolígrafs, retoladors, plastilina, ceres tipus “manley” i folis.

Tots aquests productes escolars es podran portar aquest dissabte, 15 de juny, al matí, a les parades que es trobaran situades al carrer Major i al carrer Sant Josep de Calassanç.

A més a més, aquesta campanya solidària quedarà oberta durant tot l’estiu. Així, totes les aportacions solidàries es podran lliurar a les llibreries i papereries de la Seu d’Urgell i al Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell, situat al centre cívic El Passeig, així com als diferents ajuntaments de tota la comarca.

Aquesta campanya de recollida de material escolar està organitzada per La Seu Solidària i hi col•laboren Creu Roja, Càritas d’Urgell, el Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell, els ajuntaments de la comarca i el Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.