campanya-nadalEl Govern ha donat llum verd a la campanya de comunicació per incentivar el consum intern per Nadal. Aquesta iniciativa es dirigeix principalment als residents, tot i que també té en compte als visitants, i dóna continuïtat a la campanya dels darrers dos anys que, amb el lema ‘regala Andorra’, havia vingut també promocionant el consum intern.

L’objectiu d’aquesta campanya serà incentivar el consum intern, premiar al consumidor que fa les compres de Nadal a Andorra i donar a conèixer els productes que s’elaboren a Andorra, en aquest cas en col·laboració amb el departament d’Agricultura.

La campanya ‘Comprar a Andorra per Nadal té premi’, es promocionarà el fet que per les compres superiors a 50 euros realitzades entre l’1 i el 20 de desembre, tindran dret a obtenir butlletes per un sorteig. El límit serà el de 20 butlletes per tiquet (1.000 euros). Els tiquets de compra d’imports superiors a 1.000 euros, tindran addicionalment un obsequi que consistirà en productes d’Andorra.

Això serà possible a través de dues casetes de fusta instal·lades a cada extrem de l’eix comercial de les parròquies centrals, amb dos grans urnes de recollida de butlletes, expositors dels productes d’Andorra i informació sobre els mateixos. D’altra banda, hi haurà urnes de recollida de butlletes a cada Oficina de Turisme. Hi haurà dues categories de premis: la categoria A serà tres premis consistents en un xec regal de 3.000 euros per comprar a Andorra i un lot de productes d’Andorra; i la categoria B seran 30 premis consistents en un lot de productes d’Andorra.

El sorteig davant de notari tindrà lloc dissabte 20 de desembre a les 12 hores en alguna ubicació emblemàtica d’Andorra i comptarà amb grups de música del país. Els guanyadors de la categoria A hauran d’estar presents al sorteig o, en cas que no hi siguin, seran trucats en directe i disposaran de 30 a 45 minuts per recollir-lo. Ells guanyadors de la categoria B que no hi siguin presents seran trucats i en aquest cas a partir del dilluns 22 de desembre podran recollir els premis a Govern.

Foto: SFG

1 comentari

  1. la millor campanya que poden fer es baixar els preus per que surt mes econòmic anar de compres a les comarques veines

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada