cicloLa Plataforma d’ONG d’Andorra engega una nova campanya de captació de fons per donar resposta a la crida mundial d’ajuda humanitària,  pels damnificats pel Cicló Pam a Vanuatu al Sud del Oceà Pacífic del passat 13 de març.

El Cicló Pam de categoria 5 sobre 5, amb ràfegues de 320km/h, és considerat el pitjor desastre natural de la regió del Pacífic Sud, essent també el més mortífer.

Més del meitat de la població, unes 170.000 persones estan afectades considerablement en 22 de les 80 illes que forma l’ arxipèlag. La destrucció de pràcticament totes infraestructures com els habitatges, dispensaris, hospitals, escoles i  cultius, fa preveure un  increment dels afectats.

Andorra s’afegeix a la crida mundial per ajudar als milers d’afectats que actualment i durant molt de temps patiran les greus conseqüències, ocasionades per la mancança d’aigua i sanejament, assistència mèdica,  prevenció d’epidèmies, accés a medicaments i alimentació, aixopluc…… i que com sempre, afectarà molt més a les persones més vulnerables com són  la gent gran,  els  infants o els malalts.

Des de la Plataforma Conjunta d’Acció Humanitària de les ONG d’Andorra fem una crida d’ajuda humanitària a les entitats, empreses i a la població en general perquè amb les seves aportacions econòmiques puguem contribuir tots plegats a millorar la situació de la població de Vanuatu.

COMPTES OBERTS A TOTES LES ENTITATS BANCÀRIES DEL PAÍS

TRUCANT AL 141 (DONATIU DE 2€)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada