L’Escola Albert Vives ha iniciat una campanya de micromecenatge perquè tres alumnes urgellencs puguin competir a la final mundial de la World Robot Olympiad, després d’haver-se classificat en obtenir el subcampionat estatal d’enguany, celebrat a Platja d’Aro. El centre està obert a tota mena de col·laboracions econòmiques. L’objectiu és finançar el viatge amb avió fins a Tailàndia, seu de l’esdeveniment, i una part de l’estada.

Des de la direcció de l’escola han recordat que al 2016-17 van iniciar un projecte d’innovació pedagògica de robòtica i pensament computacional, adreçat a tot l’alumnat de l’escola des dels 3 anys i fins a 6è, juntament amb una activitat extraescolar amb petits equips que vulguin participar en competicions de robòtica. L’any passat ja van aconseguir per primer cop el subcampionat d’Espanya de la WRO, a Múrcia.

Enguany han rebut el premi “Most Digitally Innovative School” (Escola més Innovadora en Tecnologia Digital) als premis mSchools del Mobile World Congress, a Barcelona. Alhora, van tornar a inscriure’s a la World Robot Olympiad i van guanyar la fase territorial, organitzada per l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, Engijoc i la Fundació educaBot. Concretament, van aconseguir el primer lloc a la categoria Start i el segon a la Elementary. Això va permetre accedir al campionat estatal a dos equips del centre, un dels quals va obtenir el subcampionat i, d’aquesta manera, la classificació per a la fase mundial, prevista a Tailàndia del 16 al 18 de novembre.

L’organització subvenciona una part de l’estada i els desplaçaments interns, però l’escola s’ha de fer càrrec del desplaçament fins a Tailàndia i l’altra part de l’estada dels 3 nens de l’equip i la mestra acompanyant, que puja un total de 8.000 euros. Per això, han iniciat la campanya de micromecenatge per a totes les empreses, comerços o particulars que hi vulguin col·laborar.

L’escola ha previst diverses opcions d’agraïment per als mecenes. A tots se’ls farà un agraïment públic i el seu nom apareixerà als perfils del centre a les xarxes socials. A partir de 100 euros, el nom del col·laborador apareixerà a la samarreta amb què competiran els alumnes. També s’ofereix l’opció d’incloure a la samarreta el logotip en mida petita (per una aportació de 200 €), mitjana (300 €) o bé gran (500 €).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada