Càritas d’Urgell ha posat en marxa una campanya de captació de voluntariat per al projecte de suport i acompanyament a la gent gran a domicili o a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell.

L’entitat solidària serà l’encarregada de la captació dels voluntaris i la seva avaluació psicològica, per adequar els perfils a les necessitats dels padrins. Per la seva banda, el centre hospitalari en farà la formació. Ambdues entitats assumiran el seguiment de les tasques per garantir el bon funcionament del projecte.

Des de l’àrea de participació comunitària de Càritas han explicat que “ tot i que es necessiten voluntaris tot l’any per a dur a terme tasques de suport, l’estiu és un període especialment difícil per a la gent gran, ja que necessiten més que mai l’atenció i l’ajut d’algú que pugui acompanyar-los, treure’ls a passejar o, senzillament, donar-los conversa”.

Inscripcions obertes

Les persones interessades en formar part del projecte poden adreçar-se al centre Sant Ot, ubicat al carrer Bisbe Guitart 27-29, o bé trucar al telèfon de Càritas (973 36 08 15). El període d’inscripció es tancarà el 13 de juliol.

La iniciativa forma part del conveni signat recentment entre Càritas i la Fundació Sant Hospital de la Seu, que contempla que el voluntariat pugui dur a terme tasques d’acompanyament o d’ajut sociosanitari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada