Camp respon al president de la Cambra que la prioritat és l’aeroport de la Seu

El ministre de Turisme, Francesc Camp, ha respost aquest dijous les paraules del nou president de la Cambra de Comerç, Miquel Armengol, en què demanava un aeroport dins de territori nacional, perquè el d’Andorra-la Seu no cobreix les necessitats del país.

El ministre ha manifestat que aquestes necessitats quedaran cobertes quan l’aeroport de la capital alturgellenca disposi del sistema d’aterratge amb GPS per permetre el trànsit d’avions en condicions climatològiques adverses.

“Ens centrem en aquest objectiu, en cap més”, ha assegurat. D’altra banda, i preguntat per la possibilitat que Andorra ofereixi com a atractiu d’estiu el ràfting, sense entrar a valorar el projecte de Sant Julià, ha manifestat que el cabal d’aigua en un mes d’agost “no garanteix aquesta activitat”.

El ministre ha recordat que el cabal que poden tenir els rius aquest any serà extraordinari tenint en compte el volum de precipitacions i que a les pistes hi ha fins a vuit metres de neu acumulada. “No crec que això sigui motiu de repensar o redefinir el que vam dir sobre el ràfting”, ha afegit.

2 comentaris

  1. Per a qui es prioritat?..money ..money….Per algu amb tantes preses?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.