Camp potencia les relacions amb Rússia i inicia els contactes amb els Emirats Àrabs Units en el marc de FITUR

El Ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, i el gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, han mantingut aquest dimecres les primeres reunions bilaterals en el marc de la Feria Internacional de Turismo (FITUR), inaugurada avui a Madrid, on Andorra Turisme és present juntament amb diferents professionals del país. Camp i Budzaku s’han entrevistat avui amb representants del sector turístic de la Federació Russa, dels Emirats Àrabs Units, del Brasil, de la República d’Azerbaidjan i de la República de Corea.

El ministre de Turisme i Medi Ambient ha assenyalat que la reunió amb els representants russos, encapçalats per la directora del departament de Cooperació Internacional de l’Agència Federal de Turisme de Rússia, Smirnova Ekaterina, ha servit per reforçar la bona relació institucional i buscar fórmules de creixement pel que fa al nombre de visitants. Camp i Budzaku també s’han entrevistat amb el secretari d’estat del Consell Nacional de Turisme i Patrimoni Cultural dels Emirats Àrabs Units, Mohammed K. Al Muhairi, una delegació amb la qual Andorra ha volgut iniciar els contactes amb la voluntat d’aproximar-se a aquest important mercat. Els representants andorrans també s’han entrevistat amb el ministre de Turisme del Brasil, Gastao Vieira; amb el viceministre de Cultura i Turisme de la República d’Azerbaidjan, Nazim Samadov; i amb l’ambaixador a Espanya de la República de Corea a Espanya, Daesung Oh.

Camp ha qualificat la presència a FITUR com a una oportunitat per poder tenir contacte amb representants del sector, captar l’atenció a nivell turístic de països potencials i perfilar els millors mecanismes per tal de comunicar i promocionar l’oferta d’Andorra de cara a pròximes campanyes. Pel que fa a l’estand d’Andorra, que destaca per la seva amplitud i lluminositat, Camp ha destacat que aquest serveix per projectar imatges del Principat corresponents a totes les temporades, de manera que es promociona tant el turisme d’hivern com l’oferta del país durant la resta de l’any. El cap de setmana, FITUR estarà obert al públic en general, la qual cosa serà una oportunitat per a projectar la imatge del país a través de l’estand d’Andorra, tal i com ha recordat el ministre.

Andorra Turisme és present a FITUR conjuntament amb els professionals andorrans següents: Ski Andorra, Naturlandia, Caldea, Hotansa, Sport Hotels, Roc Blanc Hotels, Ahotels, Somriu Hotels, Daguisa Hotels, Ski Art i Andorra Convention Bureau. L’espai del que es disposa és de 209 m2 i està situat al pavelló d’Europa (nº8), al costat de Portugal i d’altres països europeus. FITUR és la fira de turisme més important d’Espanya i una de les més importants a nivell mundial.

La participació d’Andorra en aquesta fira s’emmarca en el suport que des d’Andorra Turisme s’ofereix als professionals andorrans per estar presents i poder mantenir reunions amb els principals operadors turístics de cada mercat. L’objectiu principal d’aquesta fira és treballar en la consolidació d’Andorra com a destinació de vacances per als turistes espanyols, mantenint contacte directe i personal amb els principals operadors turístics per tal de conèixer les tendències d’aquest mercat en vistes a la propera temporada d’estiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.