Camp i Budzaku s’entrevisten amb representants de Polònia, la República Txeca i Dubai

El Ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, i el gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, han continuat avui les reunions bilaterals en el marc de la Feria Internacional de Turismo (FITUR), que té lloc fins aquest cap de setmana a Madrid, on Andorra Turisme és present juntament amb diferents professionals del país. Els representants andorrans s’han reunit amb diferents interlocutors de Polònia, la República Txeca i Dubai, amb l’objectiu de captar el màxim volum de turistes de cara al futur.

En el cas de Polònia, Camp i Budzaku s’han entrevistat amb la directora general del ministeri d’Esports i Turisme d’aquest país, Monika Rolnik, i amb l’ambaixador de Polònia a Espanya, Ryszard Schnepf. Els representants polonesos i andorrans han destacat la futura signatura d’un conveni per a una millor cooperació en matèria turística, que es pretén materialitzar de cara a l’estiu, i de la futura realització d’un workshop en aquell país.

En el cas de la República Txeca, la reunió ha tingut com a interlocutors a la directora de l’oficina de turisme de la República Txeca a Espanya, Marketa Leheckova, i a l’ambaixador d’aquell país a Espanya, Karel Beran, representants amb els quals s’han pogut explotar diferents vies de col·laboració a nivell turístic, donant continuïtat a les relacions diplomàtiques entre tots dos països.

Finalment, Camp i Budzaku s’han entrevistat amb el director general de turisme de Dubai, Abdulah bin Suwaidan, al qual han explicat les possibilitats que ofereix Andorra en l’àmbit turístic i les potencialitats com a destinació que es cercaran de cara al futur.

Andorra Turisme és present a FITUR conjuntament amb els professionals andorrans següents: Ski Andorra, Naturlandia, Caldea, Hotansa, Sport Hotels, Roc Blanc Hotels, Ahotels, Somriu Hotels, Daguisa Hotels, Ski Art i Andorra Convention Bureau. L’espai del que es disposa és de 209 m2 i està situat al pavelló d’Europa (nº8), al costat de Portugal i d’altres països europeus. FITUR és la fira de turisme més important d’Espanya i una de les més importants a nivell mundial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *