Camp anuncia una web com a espai de referència a la xarxa pel turisme del país

El cap de Govern, Antoni Martí, ha participat aquest matí a la inauguració del 7è Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya, juntament amb el cònsol major de la Massana, David Baró, i el secretari general de l’Organització Mundial del Turisme (OMT), Taleb Rifai. El congrés se celebra entre avui i demà al Centre de Congressos d’Andorra la Vella i se centrarà en el Turisme de muntanya 2.0: Noves estratègies d’èxit. El ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, i el gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, també participa a la jornada, que ha aplegat fins a 430 persones.

Martí ha afirmat que el tema escollit en aquesta setena edició del congrés demostra que “Andorra continua estant a l’avantguarda” del sector turístic i ha qualificat com a un encert el fet de centrar-se en les noves tecnologies. En referència a Andorra, el cap de Govern ha recordat que l’objectiu és el de continuar reforçant el sector turístic per tal que continuï sent un motor fonamental i que permeti la creació de llocs de treball tot superant les actuals dificultats econòmiques.

El ministre de Turisme i Medi Ambient ha posat èmfasi en la importància dels canals online en el context actual i, en aquest sentit, ha afirmat que actualment es treballa per crear el web www.andorra.ad com a espai de referència a la xarxa pel turisme del Principat. En el seu parlament, Camp ha celebrat l’èxit de participació a aquest congrés i ha agraït la col·laboració de tots els agents col·laboradors, mentre que Rifai ha valorat positivament la presència del cap de Govern a la inauguració i l’ha qualificat com a una clara mostra de la importància que Andorra atorga al turisme.

(Foto: S.F.G.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *