Caminal millora punts en supergegant i és 42a a la cursa de Copa d’Europa

L'esquiadora andorrana, Jordina Caminal, a Zinal, Suïssa
Jordina Caminal a Zinal, Suïssa (FAE)

A Zinal (Suïssa), Jordina Caminal ha disputat, avui, divendres la segona cita de la Copa d’Europa de supergegant. L’andorrana ha estat 42a, a 0.49 de la posició de punts EC i amb millora de punts FIS.

Caminal ha marcat un temps de 58.77, a 2.49 de la guanyadora, la suïssa Janine Schmitt (56.28), i a 0.49 de la 30a posició que marca la zona de punts de Copa d’Europa i que avui ha estat per a l’austríaca Anna Schilcher amb 58.28.

A més, amb aquesta cursa, Caminal ha marcat 76.55 punts FIS que milloren els actuals 77.50 en l’última llista de la FIS.

Segons ha explicat el tècnic Josh Alayrach, els dies anteriors han estat durs i Caminal feia front a la cursa “amb una mica de falta de ritme i de confiança”, però avui divendres ha tret “bastant bon esquí”. “Ha esquiat amb molta més convicció, millor actitud de voler anar ràpid i ara seguim amb aquest procés de crear aquesta confiança, perquè realment es demostra que anant cap a aquest camí podem estar davant”, ha assegurat Alayrach. “Estem molt contents perquè a més ha fet punts, i estem motivats per a seguir en aquesta línia i que vinguin millors resultats”, ha conclòs l’entrenador.

L’equip EEBE U16 segueix esquiant per a preparar la temporada

Amb la temporada de neu encetada, l’equip de l’Esquí Estudi Batxillerat Esportiu segueix amb els entrenaments amb esquís abans de les competicions.

El grup ha tancat una estada de cinc dies de tècnica a Sulden, a Itàlia, amb els U16, per a iniciar una segona estada de supergegant a Cervinia, també a Itàlia. Després hi haurà, a França, un tercer bloc de cinc dies per a entrenar eslàlom. Finalment, el bloc de pretemporada quedarà tancat i la competició començarà a partir de les festes de Nadal.

L’equip està format pels U16 Joan Loan, Emma Rafel, Julia Rodríguez, Chloe Cerqueda, Ainhoa Piccino, Isabella Pérez, Candela Mortes, Jan Visa, Bernat Gil i Eric Mitjana. Els acompanyen els tècnic Didac González, Matías Vargas i Greg Ribotto.

TOTES LES NOTÍCIES