Caminada des de Bóixols fins a Taús per la cabanera

El proper dissabte 21 de setembre se celebrarà la caminada des de Bóixols fins a Taús per la cabanera, guiada per Jordi Pasques Canut i Climent Miró Tuset.

Ateses les particularitats d’aquesta activitat, cal tenir en compte els següents aspectes:

-Es tracta d’una caminada de muntanya d’uns 18 quilòmetres de longitud i uns 900 metres de desnivell positiu, amb unes 6 hores operatives de camí. Per tant, per realitzar-la cal estar acostumat a aquest tipus d’activitats.

-Per facilitar el desplaçament es contractarà un servei de bus que els portarà al matí a Bóixols i els recollirà a la tarda a Taús. El seu cost serà de 3 euros pels socis de l’Institut d’Estudis i de 5 euros pels no socis. El pagament es realitzarà en el mateix moment.

-La inscripció a l’activitat és IMPRESCINDIBLE i cal fer-la abans del dimarts 17 de setembre. Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic iecalturgell@gmail.com , fent constar nom i cognoms, correu electrònic i telèfon, o bé a través de l’àrea de patrimoni cultural del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, al telèfon 973 35 31 12 (demanant per Carles Gascón Chopo).

-Cal portar esmorzar i dinar, es recomanen 2 litres d’aigua (no es pot assegurar trobar-ne entre els dos extrems del recorregut), calçat de muntanya, gorra o altra protecció pel sol i capelina o similar per un cas de pluja.

Els dies anteriors a la caminada l’organització es posarà en contacte amb les inscrits per acabar de concretar i confirmar els detalls pendents.