“Camina o revienta”

Juan Juncosa
Juan Juncosa

Avui recordava el títol d’aquesta pel·lícula espanyola, la qual, no he vist. Però el títol és un clàssic del cinema espanyol. He buscat informació per internet i n’he trobat sobre el llibre, el qual segons el resum de la casa del llibre diu així: El Lute, com així ho relata en el seu llibre, retrata la psicologia d’un home, que impulsat pel seu amor a la llibertat, va aconseguir arribar més enllà de la seva pròpia resistència física. En la seva fugida només tenia dues opcions: caminar o rebentar“.

La part que més m’ha interessat és la de, “només tenia dues opcions, caminar o rebentar”. Per això m’ha vingut al cap la idea de titular així l’article. Fins a quin punt un pot estar decidit a aconseguir els seus objectius personals? Seguir els passos que creus que has de seguir per a assolir les teves metes i els teus somnis. Sabent que el final és aconseguir-ho o rebentar.

La cara o la creu de la moneda, o tens tot el que volies o ho perds tot. Sembla exagerat, però us puc assegurar que la vida, a vegades, et pot portar a aquests tràngols. No vull dir que et trobis així per estar fora de la llei. Diu un refrany popular que la realitat a vegades supera la ficció.

Aquest és un tema de conversa i de reflexió interna important. Creus que la vida et pot portar a aquest extrem? Que només existeixi cara o creu? O, per contra, que la vida té més matisos i més solucions?Tots els articles a www.juanjuncosa.com.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES