Calvó visita les instal·lacions de la futura gatera oficial amb les associacions protectores d’animals

gateraAquest matí la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó,
ha visitat les noves instal·lacions de la gatera oficial ubicades a la Borda Vidal i que completen la gossera oficial ja existent. Ho ha fet acompanyada dels representants de les diferents associacions protectores d’animals d’Andorra.

L’objectiu de la visita ha estat compartir impressions sobre l’estat final dels treballs de condicionament dels espais, que han estat creats amb la rehabilitació d’una de les construccions ja presents en aquesta borda.

Les obres permetran disposar d’una instal·lació donarà resposta a les necessitats dels col·lectius de protecció dels animals i complementarà els serveis públics oferts per la gossera oficial, permetent l’adopció de gats en les mateixes condicions que s’apliquen en el cas dels gossos.

La visita ha estat valorada molt positivament per part del conjunt dels assistents i s’emmarca en els diferents treballs de col·laboració que el Departament d’Agricultura del Govern manté amb les entitats protectores per avançar en la tinença responsable dels animals de companyia.

Es preveu que l’inici del funcionament de la gatera oficial ja vagi a càrrec de l’adjudicatari del contracte de gestió dels serveis públics corresponents que el Govern va licitar el passat 5 d’octubre.

Foto: SFG

TOTES LES NOTÍCIES