Davant el fet que tant des de Liberals d’Andorra com des del Partit Socialdemòcrata s’hagi demanat sobre la situació del clima laboral a FEDA, la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat i presidenta de la parapública, Sílvia Calvó, ha destacat que si l’enquesta de clima laboral es va encarregar era perquè la direcció tenia “interès” en saber com es percebia la situació laboral a FEDA i per “identificar les millores que s’hi podien fer”. Ara, ha destacat, es treballa de manera interna per poder tirar endavant un pla d’acció.

La situació del clima laboral a FEDA ha estat objecte de dos preguntes per part de Liberals d’Andorra i del Partit Socialdemòcrata al Govern, que en la sessió de Consell General de dijous haurà de respondre. Davant aquesta preocupació, la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat i presidenta de la parapública, Sílvia Calvó, ha destacat que l’estudi del clima laboral va ser una proposta de la direcció tenint en compte que FEDA està patint molts canvis en la línia estratègica que suposen que s’estigui “exigint més als empleats”. D’aquesta manera, ha remarcat que era “d’interès” de la direcció saber com es percebia la situació laboral i poder “identificar les millores que s’hi podien fer”.

Un cop es té sobre la taula aquest estudi de clima laboral, s’han identificat les millores i hi ha “un pla d’acció” que ara es treballarà “de manera interna” entre la direcció, el consell d’administració i els treballadors.

I sobre la dimissió de dos dels delegats dels treballadors, Calvó ha destacat que ella s’hi ha reunit en una ocasió i que hi ha parlat diverses vegads i que “sempre” tant ella com la direcció els han mostrat “el suport i la importància que es dona a la figura del delegat”.

Text i foto: ANA

1 comentari

  1. Els ciutadans d’aquest país haurien de saber que els empleat de FEDA no gasten un cèntim en gas-oíl per escalfar se com tampoc d’energia elèctrica, doncs els empleats de FEDA tenen la energía eléctrica gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada