El  Govern ha assegurat que ara s’ha de deixar treballar els diferents estaments públics en la investigació de la mort de l’ós. Així s’ha respost a la notícia de l’acomiadament de dos empleats de Naturlàndia per aquest afer a partir d’un informe encarregat a una empresa privada, amb resultats diferents al dut a terme pels banders.

La ministra de Medi Ambient considera que s’ha d’esperar que la policia i altres departaments governamentals acabin la investigació de la mort de l’ós i treguin les seves pròpies conclusions. Sílvia Calvó ha reafirmat la tasca duta a terme pels banders en l’informe inicial que indicava possibles indicis de responsabilitat penal.

Un informe encarregat pel comú de Sant Julià a una empresa privada va determinar que l’incident havia estat ocasionat per l’actitud dels empleats. Això va provocar l’acomiadament de dos dels treballadors.

2 comentaris

  1. L’os va furtar la clau al vigilant i va obrir la porta dissimuladament. Després va baixar d’una correguda a Sant Julià passant per la Peguera i va furtar un rifle. Acte seguit va deixar el rifle dins del cotxe del vigilant i es va posar a fer el pallasso pels voltats del parc fins que el van pelar. Conclusió: “estava fart de viure”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada