calefaccioEl terra radiant és un sistema de distribució de la calor adaptable a qualsevol font d’energia. La calor prové del terra i arriba fins a una altura de 2 a 3 metres, just on es necessita. L’agradable i uniforme calor de l’habitatge i el terra assegura un ambient sa i net, sense acumulació de pols, sense turbulències d’aire i sense ressecar l’ambient.

Per això, el terra radiant està especialment recomanat per a escoles bressol, hospitals, residències de la gent gran, etc. Els sistemes per superfície radiant proporcionen una climatització integral que permet refrescar i escalfar els habitatges a una temperatura agradable, de forma ecoeficient.

Aquestes solucions s’instal·len de forma que queden amagades sota el sostre, el terra o les parets i, de fet, la combinació de calefacció o aire condicionat per paret i per terra augmenta la zona de superfície on actua, creant un perfil tèrmic homogeni entre la superfície inferior i la superior.

D’aquesta forma, també és possible reduir les temperatures d’impulsió i fer servir d’una manera més eficaç les fonts d’energia alternatives, com la solar i la geotèrmica.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada