Caldea ha registrat un total de 385.874 visitants al llarg de l’any passat, la qual cosa suposa un increment en nombre de visites del 10% i una millora significativa dels resultats obtinguts respecte a l’any anterior, segons informa el centre. Caldea encadena així tres anys seguits de creixement en nombre de clients, i la direcció valora molt positivament els resultats obtinguts fruit de la consolidació d’Inúu, de l’introducció de Likids i de la consistència en l’estratègia de màrqueting i comercial.

El centre termal Caldea ha acabat l’any 2016 amb un balanç positiu, amb 385.874 visitants, la qual cosa suposa un augment del 10% respecte l’any anterior. Aquest creixement en el nombre de clients -informa el centre- s’ha produït en els darrers tres anys. Val a dir també que les dades de freqüentació han estat positives per a tots els espais de Caldea.

D’una banda, l’Espai Termolúdic ha rebut prop de 324.000 visitants, un 8% més que l’any anterior. Inúu, ha registrat 62.600 visites i millora la xifra del 2015 en un 21%. D’altra banda, Likids, ha acollit a 4.950 nens d’entre 3 i 8 anys des de la seva obertura el dia 1 d’agost d’enguany.

La temporada d’hivern (de gener a març), els mesos d’estiu i el desembre han estat els moments més intensos de l’any en termes de freqüentació. Durant els tres primers mesos del 2016, la companyia ha enregistrat un augment de la freqüentació de prop del 25% respecte al mateix període del 2015. L’estiu passat, de juny a agost, el centre ha rebut un 13% més de clients. Pel que fa al mes de desembre, el centre ha acollit un total de 40.845 visitants, és a dir, un increment del 2% respecte al desembre del 2015.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada