Caldea reobre portes després de la parada tècnica

caldea-1

Caldea reobre avui portes després d´una aturada tècnica de gairebé dues setmanes. En aquest temps s´ha treballat contra el rellotge per dur a terme tasques de manteniment exhaustives que només es poden realitzar amb el centre tancat. Han calgut quatre dies per buidar i tornar a omplir d´un milió i quart de litres d´aigua les llacunes del termolúdic.

No cada dia es té l´oportunitat de veure una imatge com aquesta: la llacuna central i exterior de Caldea buides. Per evacuar tota l´aigua només cal un dia, però per reomplir els receptacles i fer el tractament adequat de control de l´aigua és necessària mitja setmana.

Els darrers dies hi ha hagut prop de dos-cents operaris dins del termolúdic, la gran majoria d´empreses externes, per poder concentrar el volum de treballs que cal realitzar amb el centre tancat. L´obra de més envergadura correspon a la remodelació del club Caldea, una aposta del centre que té per objectiu ampliar el nombre d´usaris. S´hi han reestructurat els espais per crear dos vestidors. També s´han fet millores a l´espai de 500 metres quadrats de vestidors del termolúdic. S´ha modificat la il·luminació per reduir el consum elèctric.

Avui obre portes el termolúdic després de l´única parada tècnica anual, que també incorpora millores en el sistema informàtic de llums i música per millorar els espectacles existents i incorporar-ne de nous.