Caldea preveu una caiguda d’ingressos de 5 milions, però vol tancar l’any sense pèrdues

Caldea
Caldea. Foto: ARXIU

Caldea estima que ingressarà 5 milions d’euros menys dels previstos arran de la crisi per la pandèmia. Malgrat tot, l’objectiu és tancar el balanç sense pèrdues. El 4 de juliol podrà obrir el termolúdic, amb la llacuna panoràmica com a nou reclam, però amb una limitació de l’aforament a un màxim del 30%.

Caldea, que l’1 de juny ja va reobrir el club de socis i el 4 de juliol posarà en marxa els centres termals, calcula que l’impacte de la crisi de la Covid-19 en el compte de resultats es traduirà en una caiguda dels ingressos de 5 milions d’euros, segons assenyala el director general de Caldea, Miguel Pedregal.

L’equip directiu ha dissenyat un pla de contenció i estalvi per compensar aquesta davallada en la facturació amb l’objectiu de tancar l’exercici sense pèrdues. Les inversions s’han posposat al 2021, indica Pedregal. 

Pel que fa al personal, després de suspendre temporalment els contractes del 90% dels treballadors, ja se n’han reincorporat la meitat i, en el transcurs del juliol, ho farà la resta.

Els operaris treballen a ple rendiment perquè tot estigui a punt. S’han intensificat les tasques d’higiene, desinfecció i tractaments de les aigües i caldrà dur mascareta a la zones comunes, a excepció de les àrees aqüàtiques, on els treballadors vetllaran perquè es respectin les distàncies de seguretat.

Caldea reobre amb un nou reclam: la llacuna panoràmica sobre el riu que farà viure una sensació d’ingravidesa als visitants. Les reserves en línia s’estan començant a disparar, fet que injecta optimisme malgrat un context molt complicat.

TOTES LES NOTÍCIES