Caldea preveu tancar l’any amb uns 400.000 visitants, xifra que representaria un increment d’un 4% respecte del 2016. A més, la direcció del termolúdic creu que tornarà a repartir dividends que seran superiors als 10 euros per acció d’aquest exercici.

La temporada d’hivern ha estat satisfactòria per a Caldea ja que el nombre de visitants ha crescut un 5%. Les expectatives per aquest estiu són bones i el pronòstic per l’agost és de plena ocupació. Tot això fa preveure que enguany es puguin superar els 400.000 visitants, i que hi hagi entre un 3 i un 5% més de visitants que l’any passat. Pel que fa a la facturació anual, el director del termolúdic, Miguel Pedregal, creu que “se situarà al voltants dels 15 milions i mig d’euros”,

L’exercici del 2016 ha estat el primer en una dècada en què s’han repartit dividends entre els accionistes. Pel del 2017 es preveu millorar les xifres actuals: “l’expectativa és que aquest repartiment de dividends encara sigui més important. Podrem començar a donar una rendibilitat satisfactòria pels nostres accionistes, que és el nostre objectiu”.

Finalment, la direcció ha assegurat que els resultats d’Inúu són cada any millors i que la iniciativa sembla que s’ha consolidat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada