Caldea organitza amb el Museu Carmen Thyssen Andorra un concurs de dibuix per a infants

Caldea, l’spa termal d’Andorra, juntament amb el Museu Carmen Thyssen Andorra i en col·laboració amb el Govern d’Andorra, organitzen un concurs de dibuix per a nens i nenes entre 3 i 10 anys. Sota el lema Caldea, on l’aigua és vida, els infants hauran de representar què és per a ells l’spa termal i, en especial, què representa l’aigua com a recurs natural principal per al funcionament del centre.

S’hi pot participar amb un únic dibuix, realitzat en una làmina de cartolina (mida A3) produïda per Caldea i el Museu Carmen Thyssen Andorra, i que es lliurarà a les aules de les diferents escoles. Una vegada els nens comptin amb el material proporcionat, serà l’hora que facin volar la seva imaginació fent ús de qualsevol tècnica i material que considerin necessari.
El termini de participació comença dilluns 21 d’octubre, i finalitza el 30 de novembre, que és l’últim dia per lliurar els treballs en persona al Museu Carmen Thyssen Andorra. Poden participar-hi tots els nens i nenes escolaritzats als tres sistemes educatius del Principat d’Andorra, entre els 3 i 10 anys, i es diferenciaran en 4 categories: 
– 1a categoria. 3 a 4 anys (nascuts entre els anys 2015 i 2016).
– 2a categoria. 5 a 6 anys (nascuts entre els anys 2013 i 2014).
– 3a categoria. 7 a 8 anys (nascuts entre els anys 2011 i 2012).
. 4a categoria. 9 a 10 anys (nascuts entre els anys 2009 i 2010).

El jurat qualificador estarà format per diversos representants de les diferents entitats col·laboradores. Entre tots seleccionaran 10 semifinalistes per categoria, d’entre els quals escolliran els tres millors treballs de cada categoria. Els premis són una entrada familiar per accedir a Caldea, lots de merchandising del Museu Carmen Thyssen Andorra i una entrada familiar al museu per a cada premiat.