Caldea obre tots els seus spas i arranca l’estiu de la recuperació amb noves activitats i espectacles

La llacuna panoràmica de Caldea sobre el riu
La llacuna panoràmica de Caldea sobre el riu. Foto: Caldea

Caldea obre tots els seus spas i arranca l’estiu de la recuperació amb l’objectiu d’apropar-se a les xifres d’ingressos del període prepandèmic. Per aconseguir-ho, l’spa termal d’Andorra continuarà aplicant un rigorós protocol per garantir la seguretat dels clients i treballadors i ha dibuixat una estratègia que contempla l’estrena de nous serveis, espectacles i tallers wellness.

Amb el bon ritme de vacunació al Principat i als països veïns, i amb la pandèmia en fase de control, ja han començat a relaxar-se les mesures de seguretat i arriba el moment de focalitzar l’estada en l’experiència, i amb un to optimista, perseguir la recuperació amb una intensa comunicació i comercialització.

Pel que fa als spas, el Termolúdic, Orígens i Inúu obriran de 10 h a 22 h, excepte els dissabtes del mes de juliol que ho faran fins a les 23:59 h, i tot el mes d’agost, que tancaran a les 23h59. Likids, l’spa d’accés exclusiu per a infants de 3 a 8 anys, reobrirà les portes el 3 de juliol fins al 12 de setembre, de 10 h a 15 h.

Donat que l’spa comptarà amb un aforament limitat al 50% de la seva capacitat, es recomana anticipar la reserva a través de la pàgina web on apareixen les places i els horaris disponibles per a cada franja d’edat.

Quant a tractaments i tallers wellness, Caldea compta amb una extensa carta de massatges i de rituals orientals, i aquest estiu amplia la carta de tractaments de bellesa amb nous programes facials i corporals de la marca francesa de cosmètica professional Sothys així com es tornen a incorporar els tractaments Duo. A més, estrenarà una bateria de tallers wellness de tècniques de relaxació i de nutrició, inclosos de franc en l’entrada d’Inúu, i que acompanyaran els tradicionals tallers de bols tibetans, el taller de creació de perfums i el ritual del te.

Pel que fa a gastronomia, Caldea estrena un nou restaurant de cuina mediterrània que sota el nom Blu incorporarà a la carta plats saludables i que obrirà les seves portes el dissabte dia 15 de juny. També compta amb el Restaurant Siam Shiki de cuina tai-japonesa que a l’estiu també serveix dinars i sopars en una terrassa lounge cada dia de la setmana, excepte els dimecres.

Tornen els espectacles i animacions a Caldea. Aquest estiu, al Termolúdic, Caldea estrena LUNNA, un espectacle amb dos acròbates de teles i la música en directe del violinista Javi Lin, jocs de llums i d’aigua, del 17/07 al 28/08, doble sessió (matí 12 h – nit 21 h 20). Una de les grans novetats és la incorporació dels espectacles en horari matinal.

Per la seva part, Inúu proposa els COCKTAIL NIGHTS, un espectacle de pole dance amb la música en directe del violinista Javi Lin a les 21 h i amb el servei de bar de Cocktails acrobàtics a la terrassa d’Inúu de les 21 h a les 22 h 30.

Pel que fa als objectius de freqüentació, tenint en compte que els ciutadans dels països veïns recuperaran la plena mobilitat aquest mes de juny, però que Caldea continuarà operant amb restriccions d’aforament durant tot el període estival, la companyia es proposa assolir el repte de tancar l’any 2021 havent rebut prop de 210.000 clients.

TOTES LES NOTÍCIES