caldea 1

La previsió és que les obres comencin al gener i el projecte es pugui inaugurar a la primavera, abans d´un del moments àlgids del termolúdic. Aquest darrer estiu ha experimentat un creixement en la freqüentació per damunt de totes les previsions. Caldea, a més, ha obert la porta a poder invertir fora del país i franquiciar la marca més enllà de les fronteres.

És el projecte principal de Caldea per als propers mesos: la construcció i posada en marxa de la primera zona d´spa infantil del món. S´ubicarà un pis per damunt de la llacuna principal, en una superfície de grans dimensions. El pressupost 2016 hi reserva una partida de 600.000 euros.

Caldea renova les instal·lacions, però també ha obert les portes a replicar, en el futur, el model de negoci i obrir centres fora del país. El canvi d´estatuts recent obre la porta a franquiciar les marques Caldea i Innúu o a assessorar empreses similars que es vulguin implantar fora d´Andorra.

El termolúdic ha experimentat aquest estiu un creixement insòlit del 20%, que iguala les entrades al centre a l´agost de fa deu anys.

L´objectiu de la direcció és mantenir com un referent turístic Caldea, un centre que té una vida de més de 20 anys i que ha acollit més de sis milions de persones.

7 comentaris

  1. No sé si estem pedent el seny o què. Què té que veure Caldea amb les intervencions quirúrgiques?. Caldea és una empresa d’oci que busca ampliar el seu camp de negoci. No sé si algú beu massa i barreja les xurres i les merines. A veure si el nivell de debat és almenys el mínim.No sé si és que algú ja a aquesta hora està afectat per la beguda o qué.

  2. Mmmmm em sembla ridícul!!!!!
    600000€….x un xiquipark aquàtic?!?
    Pq no invertim 600000€ en adquirir instrumental quirúrgic i/o professionals que permeti reduir les intervencions q s’han de fer a l’estranger?

  3. Oleeeee ho hem de celebrar? ??? Potser seria millor que molts nens tinguessin menjar a taula 3 vegades al día i.no un spa…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada