Caldea ingressa un 11,5% més aquest estiu per l’augment de visitants del 5,5%

Caldea ha registrat un rècord d’ingressos, superant els 4 milions d’euros, i un augment de visitants aquest estiu. La política de preus i l’increment de la venda de tractaments i en restauració han estat un factor determinant. Per a la temporada vinent el gran atractiu serà la llacuna panoràmica.

De juny a agost Caldea ha registrat 5.700 visitants de més, xifra que representa un 5,5% d’increment i un ingressos rècord de 4,3 milions d’euros, un 11,5% més que l’any passat.

Els tractaments i la restauració han estat clau en la nova estratègia comercial i de màrqueting. De la mateixa manera que ho ha estat el manteniment del preu mitjà de l’entrada. S’ha ampliat el calendari de tallers saludables i espectacles de música, llum i aigua per tal de millorar l’experiència de les 100.000 persones han passat pel termolúdic.

Els espais exteriors són els més valorats pel client de les instal·lacions. En aquest sentit, la temporada d’hivern començarà amb l’estrena de la nova llacuna exterior, elevada 10 metres per sobre el riu Valira amb una secció transparent i equipada amb llits de bombolles i altres jocs d’aigua. Amb capacitat per a 50 persones, el nou atractiu permetrà gaudir de les vistes panoràmiques des d’una altra perspectiva.