caldeaTot i les previsions inicials de Setmana Santa, no molt positives donat que ha tingut lloc ben entrat el mes d’abril quan la temporada d’esquí minva, Caldea i Inúu han obtingut una alta ocupació reforçant així la tendència positiva des de principis d’exercici.

Inúu ha registrat la millor xifra de visitants durant un dia, superant els 200 clients el passat diumenge 20 d’Abril. Des del Dijous Sant més de 500 persones, el que suposa un increment del 110% respecte al mateix període de 2013, han pogut gaudir del centre.

Caldea, molt més lligat a la temporada de neu, ha estrenat FH2OC, un espectacle que, amb la participació de fins a nou actors i acròbates, ha representat a la Gran Llacuna Interior l’origen de les aigües termals. L’espectacle ha obtingut un gran èxit de públic, tant turistes com andorrans, que l’han rebut amb nombrosos aplaudiments i comentaris molt positius.

Tant Caldea com Inúu segueixen una tendència positiva respecte als resultats de 2013 des de l’inici d’any. Caldea per la seva banda suma 117.800 visitants, 4.000 més que en el mateix període de 2013. Inúu segueix en creixement exponencial acumulant, a data d’avui, 6.165 visitants, un 112% més que durant el mateix període de l’any anterior.

La direcció del centre valora molt positivament la tendència d’ambdós centres i seguirà treballant per incrementar‐la, d’una banda donant a conèixer Inúu i de l’altra dotant Caldea de continguts innovadors com FH2OC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada