Caldea estrena Lumière, un nou espectacle de llums i dansa urbana

L’1 de novembre, Caldea tornarà a sorprendre els seus clients amb un nou espectacle exclusiu i molt visual proposat pel director Jose Pozo: Lumière, un show amb jocs de llum làser que interaccionen amb l’estructura del Termolúdic, jocs de fonts d’aigua i una exhibició de dansa urbana a càrrec del grup andorrà Braids TC Company.

Com bé indica el nom de l’espectacle, la il·luminació és la gran protagonista. Colorista i directa, la llum làser generarà una gran expectació entre el públic i transmetrà una energia arrasadora i electritzant. S’instal·laran diversos punts de llum làser amb efecte “TwinLink” distribuïts a l’escenari apuntant al públic de la llacuna, i en el pont perquè interactuïn amb els raigs d’aigua, ampliant així l’efecte visual de la llum cap al restaurant i el sostre de l’estructura de Caldea.

L’espectacle compta amb el grup de dansa urbana Braids TC Company, semifinalista de Got Talent Espanya 2019 i actuals subcampions del mon de Hip Hop. Amb un total de 13 ballarins, representaran exclusives coreografies per a l’esdeveniment a Caldea aquesta temporada tardor-hivern i la pròxima primavera-estiu 2020.

L’espectacle es pot veure des de la llacuna interior del Termolúdic i té una durada aproximada de quinze minuts, dividits en tres parts: comença amb l’exhibició de dansa urbana a càrrec de grup Braids TC Company; a continuació, una demostració i esclat de colors mitjançant les llums làser; i, per acabar, la dansa i la llum s’uneixen com a colofó final per al delit de tots els assistents.

Amb un total de 20 actuacions aquesta temporada, Lumière s’estrena l’1 de novembre i es repetirà durant la Puríssima, durant les festes de Nadal, per Setmana Santa i a l’estiu del 2020.

 

ESPECTACLE LUMIÈRE

Tots Sants:   1 i 2 de novembre

Pont de la Puríssima:   6 i 7 de desembre

Festes:   del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener

Setmana Santa 2020:   del 4 al 12 d’abril

Estiu 2020:   del 8 al 29 d’agost

HORARI:   21.15 h .