Caldea dóna prop de 3.000 euros a Unicef Andorra per al seu projecte al Congo

caldeaEl  centre termolúdic Caldea ha fet entrega d’un donatiu de 2.776 euros a Unicef Andorra, una donació emmarcada en el conveni de col·laboració que les dues entitats van signar l’any 2014 pel qual Caldea dóna a Unicef 50 cèntims de cada entrada venuda en el marc del Programa Aigua, que permet als residents gaudir de les instal·lacions del centre termolúdic al preu de 12,50 euros. Unicef Andorra, per la seva banda, destina aquest donatiu al projecte al Congo que té com un dels objectius promoure l’accés a l’aigua potable a regions rurals.

Caldea ha donat 2.776 euros a Unicef Andorra, fruit dels 50 cèntims que el centre termolúdic dóna a Unicef per cada entrada del Programa Aigua. Unicef destinarà els diners al seu projecte al Congo de reforçar l’accés a l’aigua potable, però aquestes recaptacions també permetran contribuir a la millora de l’estatus social de les poblacions autòctones en el marc del desenvolupament d’una estratègia nacional de protecció dels drets, millorar el coneixement i el respecte dels drets humans de les poblacions autòctones, o reforçar la mobilització social en vista a promoure canvis socials per fer evolucionar les actituds.

Segons el director de la SEMTEE, Miguel Pedregal, “per a Caldea és un honor mantenir un acord estable de col·laboració amb Unicef i sumar el nostre gra de sorra per fer de l’aigua potable un bé accessible per a tothom. De cara al 2017, Caldea ampliarà l’acord i entregarà 50 cèntims de cada entrada de resident país d’INÚU amb l’objectiu de millorar la col·laboració”. Per la seva banda, la directora d’Unicef Andorra, Marta Alberch, ha agraït el donatiu i ha declarat que convenis com el de Caldea ens ajuden a continuar fent la nostra tasca de millora de la qualitat de vida dels infants més vulnerables, en aquest cas al Congo.

Ambdós han comentat la voluntat de continuar amb aquesta col·laboració amb l’objectiu d’intentar any rere any anar incrementant el donatiu gràcies als visitants al centre termolúdic, als quals agraeixen la seva participació en la campanya.

Text i foto: ANA