Caldea contacta amb empreses externes de salut i bellesa perquè s’instal·lin al nou centre

Les obres del nou Centre Wellnes de Caldea continuen avançant a bon ritme, amb la intenció d’obrir les portes a finals d’any, i aquest dilluns al matí els cònsols de totes les parròquies han visitat l’espai. Durant la visita d’obres, l’arquitecte, Jean Michel Ruols, ha explicat els diferents espais que conformaran aquest centre dedicat al benestar, amb zones per a tractaments, per a relaxació i per a fitness. A més, ha indicat que es reservarà un local d’uns 1.800 metres quadrats per a empreses externes relacionades amb aquest àmbit que es vulguin instal·lar al termolúdic. El cònsol menor de la parròquia, Marc Calvet, ha indicat que hi ha una llarga llista de possibilitats i encara no s’ha definit qui s’hi podria instal·lar, però que l’objectiu és que se’n pugui treure profit i rendibilitat, sobretot pel que fa a l’atracció de clients.

La Semtee treballa en els darrers detalls del nou centre wellnes de Caldea, i un dels fronts oberts actualment és el de la planta que es dedicarà als espais empresarials. Tal com ha exposat el mateix arquitecte de l’edifici, Jean Michel Ruols, un dels sis nivells del nou centre es reservarà per ubicar-hi empreses que puguin estar interessades en instal·lar-se allà per la seva relació amb el món del benestar.

El cònsol menor d’Escaldes-Engordany, Marc Calvet, ha indicat que la voluntat és trobar l’emplaçament per a aquelles activitats ‘que vagin en consonància amb l’espai’ i de les que més se’n pugui treure profit, sobretot des de la vessant de l’atractiu que pugui suposar per als clients. Calvet ha explicat que encara no s’ha decidit quines empreses podrien ubicar-s’hi, però que hi ha una llarga llista, que pot anar des dels centres d’estètica o empreses de salut, i que es treballa amb l’objectiu que quan el centre obri ja estiguin instal·lades aquestes empreses. La possibilitat que sigui el futur casino d’Andorra el que s’hi instal·li, no es contempla de moment, ja que ‘no està lligat’ el benestar amb aquest altre atractiu turístic.

A banda, d’aquesta planta, el nou centre disposarà de cinc nivells més, tots ells adreçats a donar un servei més directe al client, i sempre encaminat al benestar. D’una banda, hi haurà la primera planta, amb prop de 2.200 metres quadrats, destinada als tractaments per als visitants que vulguin cuidar la seva imatge amb nous equipaments d’última tecnologia i ‘amb els millors professionals’. A la segona planta hi haurà les instal·lacions termals, pensades per crear un entorn ‘de pau i relaxació’, amb llacunes àmplies i obertes que comptaran amb un gran nombre d’hidromassatges, sortidors, bombolles i altres brolladors.

L’espai destinat a les activitats físiques també s’ampliaran en un espai de 1.250 metres quadrats, i estarà ubicat en una balconada amb vistes a la llacuna interior.

Segons ha explicat el mateix arquitecte, Jean Michel Ruols, el disseny del nou espai està en total sintonia amb l’actual centre termolúdic, seguint la mateixa línia però millorant alguns elements. Un dels punts curiosos que es podran observar serà l’escala que pujarà al voltant de l’aquari gegant que s’instal·larà de dalt a baix de l’edifici. A més, una de les característiques del nou espai serà que tindrà molta lluminositat gràcies al sostre que permetrà l’entrada de llum solar.

Pel que fa als terminis i el pressupost, l’arquitecte ha subratllat que s’estan respectant les previsions. Així doncs, el cost de les obres es manté en uns 17 milions d’euros i es preveu poder obrir el nou centre a finals d’any.

La visita d’obres ha estat encapçalada per l’arquitecte, Jean Michel Ruols, i el director de Caldea, Carles Pascuet, acompanyats pels cònsols d’Escaldes-Engordany, Trini Marín i Marc Calvet, els cònsols de Sant Julià de Lòria, Montserrat Gil i Manel Torrentallé, els cònsols de la Massana, David Baró i Raúl Ferré, els cònsols de Canillo, Josep Mandicó i David Palmitjavila, el cònsol major d’Ordino, Bonaventura Espot, i el cònsol menor d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón. Durant el recorregut els cònsols han pogut fer-se una idea de com serà aquest nou espai, que esdevindrà un dels més grans termolúdics d’Europa.

TOTES LES NOTÍCIES