Caldea col·laborarà amb Unicef per millorar l’accés a l’aigua potable al Congo

caldeaEl centre termolúdic Caldea i Unicef han arribat a un acord de col·laboració permanent durant l’any 2014. En virtut d’aquest conveni, Caldea donarà a Unicef 0,50 euros de cada entrada venuda en el marc del Programa Aigua, que permet als residents accedir a les instal·lacions del centre a un preu reduït de 12,50 euros. La recaptació obtinguda al llarg d’aquest 2014 es destinarà a promoure l’accés a l’aigua potable a les regions rurals de Lékoumou, al Congo.

El tret de sortida d’aquesta campanya es donarà aquest proper divendres 14 de març, coincidint amb el Dia de la Constitució. Durant aquesta primera jornada, a més, Innú també se sumarà a la iniciativa solidària i donarà 0,50 euros de cada entrada venuda a aquesta mateixa causa.

L’objectiu principal d’aquest projecte al Congo és reforçar l’accés a l’aigua potable. Tot i això, els diners recaptats també permetran contribuir a la millora de l’estatut social de les poblacions autòctones, fomentar el coneixement i el respecte dels drets humans entre aquests mateixos col·lectius o reforçar la mobilització social, amb l’objectiu de promoure canvis socials al país.

TOTES LES NOTÍCIES