Caldea s’ha unit un any més al Dia Mundial de la Infància que s’ha celebrat ahir 20 de novembre, donant suport als drets de la infància a més d’exigir que cada nen pugui gaudir d’aquests drets d’una manera senzilla, creativa i solidària.

El centre ha organitzat, a la Sala Aquarius, una sessió de face painting a les 17.30 h per a nenes i nens, amb el material, pintures i paper de pintar de Likids. Seguidament, hi ha hagut un berenar amb entrepans, pastes, aigua i sucs per a tots els assistents. Un bany al Termolúdic ha servit per acabar la jornada. A banda, Caldea s’ha vestit de color blau amb una decoració de globus blaus per donar suport al Dia Mundial de la Infància.

#GOBLUE

El blau ha estat el fil conductor per fer recognoscible aquest dia i connectar totes les activitats arreu del Principat, en què els infants han estat els veritables protagonistes en una jornada que any rere any contribueix a exigir un futur millor per a tothom.

Enguany, la campanya mundial amb el lema “per als infants i amb els infants” coincideix amb el 30 aniversari de la Convenció sobre els Drets del Nen. Els líders mundials es van unir i van signar aquesta convenció per ajudar a transformar les vides dels més petits adoptant i demanant mesures urgents i concretes per protegir i promoure els drets de tots els infants d’aleshores, d’ara i de generacions futures.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada